Diensten

Ook in de wereld van de multimedia is een digitale foto niet meer weg te denken. Digitaal beeldmateriaal samen met razendsnel internet en e-mail zijn dé combinatie bij uitstek als het gaat om verspreiding van foto’s. Hoogwaardig beeldmateriaal (4896 x 3264 dpi, 16,1 Mpix) is binnen no-time de wereld rond.

Bedrijfsfotografie

Voor een reportage van uw bedrijf bent u bij QViCom aan het juiste adres. Uw productie-proces wordt met de grootste zorg vastgelegd en in digitale vorm aangeleverd voor uiteenlopende doeleinden. Bedrijfspresentaties, jaarverslagen en folders worden levendig wanneer deze worden aangevuld met voor zich sprekend beeldmateriaal.

Full-service berichtgeving

Op aanvraag verzorgen wij volledige berichtgeving van een evenement, persoon of product. Geen persbericht is compleet zonder een pakkende foto.

Kleine lettertjes
QViCom kan ieder gewenste redactie bereiken doch niet garanderen dat uw persbericht geplaatst zal worden.

Persfotografie

Persfotografie geschiedt uitsluitend in opdracht.

Evenementen

QViCom verzorgt volledige coveridge van evenementen, van eendags evenementen tot veeldaagse evenementen. Een goed voorbeeld is de Rijnweek in Rhenen. Als opdrachtgevers waren daar de Stichting zelf en regionale dag- en weekbladen. Ook auto- en motorsportevenementen zijn favoriet als het gaat om een volledige fotoreportage.